O nama
Za zdravlje Vaše firme potrebna je dobra reklama.

o nama

OUTDOOR & INDOOR OGLAŠAVANJE

Total Media d.o.o. Sarajevo je već nekoliko godina prepoznatljiva kao siguran partner u pružanju usluga vanjskog oglašavanja (bilbordi / jumbo plakati). Za to vrijeme uspjeli smo izgraditi mrežu oglasnih površina na izuzetno atraktivnim lokacijama na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Razvoj mreže omogućava svim zainteresovanim klijentima da svoju ciljnu skupinu tj. konzumente, na pravi način upoznaju sa svojim proizvodima i uslugama.

Velike površine na kojima svaka poruka dobije posebnu dimenziju a visuali prikazani u svoj svojoj grandioznosti, siguran su put do oka i srca naših cijenjenih kupaca.

Rasprostranjenost mreže i ciljano pozicioniranje oglasnih površina omogućavaju da sve vrste usluga, proizvoda i poruka dodju do krajnjeg korisnika na svim nivoima: geografskom, socijalnom, ekonomskom, kulturoloskom, obrazovnom, ruralnom i urbanom.

U raznolikost mreže konstantno ulažemo, a naš tim intenzivno i studiozno prati svjetske trendove oglašavanja, kako i naša regija ne bi zaostajala u inovacijama u ovoj oblasti marketinga. Total media se ne bavi samo iznajmljivanjem oglasnih površina, mi imamo i zaokružen kompletan proizvodni i uslužni proces, a to je proizvodnja i montaža reklamnih površina, media – planiranje, zakup medija, grafički dizajn, štampa visokog kvaliteta različitih formata na različitim materijalima i distribucija.

Sažeto
Tel./Fax

033/209-596

Nastali

01.08.2008.godine

Zanimanje

Outdoor i indoor oglašavanje

Lokacija

Sarajevo, BiH

Pratite nas
Novosti
1000+
Uspješno završen projekat
7
Nagrade i priznanja
500+
Srećnih klijenata
8
Godina postojanja

Outdoor oglašavanje

Poruka vanjskog oglasa percipira se spontano, doslovce “u hodu”. Da bi došao u kontakt s porukom primatelj ne treba posjedovati nikakvu tehnologiju, niti na to utječe njegova kupovna moć, dob, spol… Kako medij vanjskog oglašavanja ne nudi nikakav drugi sadržaj osim oglasnog, ne postoji ništa što bi odvuklo pažnju s poruke, niti se poruka može izbjeći promjenom TV kanala, radio stanice ili okretanjem nove stranice.

Upravo stoga, mediji vanjskog oglašavanja komparativno pokazuju visoku isplativost iskazanu najnižim troškom. Kontinuiranom 24-satnom prisutnošću u prostoru mediji vanjskog oglašavanja kumuliraju broj osoba koje vide oglasnu poruku, a isti primatelj istu poruku vidi veći broj puta, te je brže prihvaća i duže pamti.

Zašto outdoor oglašavanje?

- izuzetno visok stepen uočljivosti
- neprekinutost trajanja poruke za vrijeme trajanja kampanje
- usmjerenost ka suštini poruke
- jednostavnost prenošenja poruke u odnosu na druge medije

Šta nudimo?
Proizodnja i montaža reklamnih površina
Media-planiranje
Zakup medija
Grafički dizajn
Visoki kvalitet štampe
Distribucija
Iznajmljivanje oglasnih površina